Wiwitane

MANUFACTURER lan PEMASKAP EKSPRILISASI SWASMING POOL PROFESIONAL.

Ing wiwitan panyiapan, perusahaan kami, kayata umume perusahaan peralatan kolam renang Cina, nyedhiyakake aksesoris lan peralatan kolam renang kanggo para pelanggan. Kita mung produsen lan pemasok peralatan kolam renang murni. Kanggo para pelanggan, kita mung produsen lan pemasok, bisa diganti kapan wae.

KANGGO

story (3)

MANUFACTURER lan PEMASKAP EKSPRILISASI SWASMING POOL PROFESIONAL.

Ing dina Kamis awan, pelanggan Rusia Pak Vito ngirim pesen menyang manajer bisnis lan ngarep-arep entuk solusi lengkap kanggo proyek kolam renang. Sawise komunikasi sederhana, kita ngatur konferensi video kanthi efisiensi tinggi lan nyusun rancangan pambuka kanthi cepet tanpa ana alangan basa.
Sajrone rong jam patemon, Kita mangsuli pitakonane pelanggan, sinau babagan kabutuhane level jero, lan nemtokake prabayar kerja sama desain pambuka.
Banjur, Pak Vito ngandhani yen dheweke wis takon karo akeh perusahaan lan nyedhiyakake kebutuhan sadurunge menehi pesen, nanging kabeh duwe macem-macem kekurangan. Sawetara perusahaan mung nyedhiyakake peralatan kolam renang, utawa mung layanan desain, utawa mung Komunikasi Cina. Dheweke ora bisa nyambung karo pelanggan kanthi efektif lan ora duwe tim teknis profesional kanggo nyediakake rencana konstruksi lan layanan sawise-penjualan.
Kita paling responsif lan lengkap. Mung rong jam, kita wis ngatasi akeh masalah sing kudu dikomunikasikake dening perusahaan liyane sajrone seminggu utawa malah sewulan. Kita uga ngerti panjaluk sing apik lan nggawe dheweke kepenak banget karo layanan lan efisiensi.

Ganti

Nindakake PANALITEN PASARAN, KABEH KANGGO PUSING-PUSAT

Nggabungake kabutuhan pelanggan ing jaban rangkah kepungkur lan umpan balik sing jelas saka pelanggan Rusia ing wektu iki, kita bakal mulai ngerti manawa angel kanggo akeh pamilik kolam renang ing luar negeri, kontraktor, lan desainer kanggo njaluk tanggapan pribadi ing kabeh aspek babagan keahlian lan pangembangan proyek. dhukungan
Ana akeh perusahaan peralatan kolam renang ing China sing bisa nyedhiyakake produk, nanging ora bisa menehi dhukungan layanan pengetahuan proyek; bisa nyedhiyakake dhukungan desain, nanging ora bisa nyedhiyakake produk lan sambungan lengkap; bisa nyedhiyakake dhukungan konstruksi, nanging ora bisa nyedhiyakake layanan sawise-sales. Dheweke duwe biaya komunikasi sing dhuwur lan ora duwe tim bisnis profesional ing jaban rangkah saengga duwe luwih akeh wektu lan konsumsi energi ing komunikasi, nyuda efisiensi proyek umume.
Mula, perusahaan kita mulai nyiyapake departemen sing ditemtokake kanggo merekrut talenta komprehensif kanggo nyedhiyakake layanan kolam renang sing lengkap kanggo para pelanggan.

story (3)

KAMU KANGGO PEMBERITAHUAN LAYANAN FOKUSING ING NGALAMI KABIYESI KANGGO PROYEK POOL SWIMMING, MENYEDIAKAN PELANGGAN KANGGO RESPONSI KOMPLEENSI RENCANA PROYEK, DESAIN lan KONSTRUKSI.

Darmabakti

Perusahaan kita duwe tim khusus kanggo docking lengkap tanpa alangan basa, tim desain ndhukung konsep hijau, perlindungan lingkungan, kesehatan, lan efisiensi kanggo nyedhiyakake dhukungan desain proyek.

Dhukungan

Tim konstruksi kanthi pengalaman proyek 15 taun ngrampungake saben konstruksi lan perawatan kanthi sampurna.

Rampung

Kabeh proyek kolam renang tundhuk karo kabeh peraturan lokal lan rampung ing wektu lan anggaran.

Pas wektune

Tim agensi ing saindenging Asia Tenggara nanggapi saben permintaan pangopènan sawise penjualan kanthi tepat wektu.

Peraturan

Kabeh proyek kolam renang tundhuk karo kabeh peraturan lokal lan rampung ing wektu lan anggaran.


Gol

Tujuane kanggo mbantu pelanggan entuk sukses proyek kolam renang, lan menehi dhukungan lengkap saka desain, pasokan produk nganti teknologi konstruksi.

KAMI Bakal Nerusake NGARAPKE KONSEP KANGGO GREEN, LINGKUNGAN Lingkungan, KESEHATAN lan EFISIENSI sing Tinggi, lan bakal nyediakake pangetahuan desain lan dhukungan pangembangan proyek, lan nanggepi saben panjaluk panjaluk sawise tuku.

VISI

story (3)

ORA KENE PUNCAK "ANTARA CAMPURAN PERANGKAT NGGOLAK CINA."

Muga-muga bisa uga duwe hubungan sing luwih cedhak karo para pelanggan, tumindak sing luwih interaktif, lan dadi panyengkuyung luwih akeh pamilik, kontraktor, tukang lan arsitek sing luwih potensial.
Kita ngajak sampeyan gabung karo tim kustomisasi solusi lengkap kolam renang lan miwiti proyek kolam sabanjure.