Konfigurasi Peralatan Kolam

POOL HEBAT, Kita ngrancang, pabrik lan nyuplai peralatan lan sistem berkualitas tinggi kanggo pambangunan utawa renovasi kolam renang komersial, lembaga lan fasilitas banyu umum lan fitur banyu.

Kita duwe pengalaman 25 taun ing pabrik peralatan sirkulasi banyu. Pabrik kita ing China wis fokus ing pangembangan produk teknologi modern, hemat energi, ramah lingkungan, lan hemat biaya.

Bisnis internal kita kalebu peralatan filtrasi sirkulasi banyu, peralatan desinfeksi, pemanasan lan peralatan suhu konstan, peralatan spa lan departemen liyane. Produk pendhukung sing diprodhuksi dening departemen kasebut dikirim menyang situs proyek sing cocog miturut kabutuhan proyek, lan dipasang lan dibangun kanthi bimbingan tim profesional.

POOL EQUIPMENT manufacturer GREATPOOL

Pangembangan Produk Khusus

* Sistem Resirkulasi Kolam

* Sistem Filter Pasir

* Sistem Disinfeksi Kolam Renang

pool circulation pump system

pool filtration system

waterpark

Piranti Waterpark

pool heat pump production

* Sistem Pemanasan Kolam

Sauna lan sistem SPA

sauna room production

Peralatan kolam renang lan sistem sing diprodhuksi lan disuplai dening GREATPOOL didol global liwat jaringan agen, tukang, distributor lan kontraktor profesional. Dheweke milih lan nginstal produk, peralatan, lan sistem kanthi tliti. Tujuane yaiku supaya produk bisa digunakake ing kolam renang, spa lan fasilitas banyu, yaiku konstruksi, renovasi utawa operasi anyar.

Yen sampeyan melu aktif ngrancang, ngrancang, konstruksi utawa operasi kolam renang, lan pengin mbantu ngetrapake produk lan teknologi menyang fasilitas ing wilayah sampeyan, hubungi langsung.

Great POOL Malaysia

philipines GREATPOOL Manila

GREATPOOL Bangkok

Ayo mbantu konfigurasi peralatan kolam sampeyan!