Sistem Disinfeksi Kolam Renang

  • Swimming Pool Disinfection Equipment Stainless Steel Ozonizer

    Peralatan Disinfeksi Kolam Renang Ozonizer Baja

    * Deskripsi generator Ozone Gernerator Ozone umume digunakake ing dedinum, banyu, banyu murni, banyu mineral, banyu sekunder, kolam renang, banyu akustik, industri panganan lan minuman kayata intine disinfeksi banyu ...
    Waca liyane
  • Ozone generator for swimming pool water treatment 

    Generator ozon kanggo perawatan banyu kolam renang 

    * 1. Pambuka singkat lan Spesifikasi Teknis Kualitas banyu bisa ditambah apik lan biaya bisa diirit nalika suwe nalika ozon ditrapake kanggo perawatan banyu kolam renang. * Jajak kolam renang ...
    Waca liyane
  • Ozone generator swimming water treatment

    Pangobatan banyu renang generator generator

    * Fitur 1. Biasane, ozon 1-2g / jam kanggo 1 meter kubik banyu / jam, wektu sirkulasi banyu 6-8 jam / dina. Bisa ngganti klorin. Contone: Kolam 120m3, wektu sirkulasi banyu 6 jam / dina, dadi, 20m3 banyu / jam, oksigen 10-20g / jam ...
    Waca liyane
  • Ozone generator for swimming pool water treatment

    Generator ozon kanggo perawatan banyu kolam renang

    * Fitur 1. Teknologi corona ngeculake sel ozon kuarsa berkualitas tinggi 2. Output ozon sing bisa disetel 0-100% 3. Kontrol suhu batin kanggo nyegah ngasilake panas 4. Cara pendinginan tabung ozon sing digawe: sistem pendingin banyu 5. Desain khusus kanggo .. .
    Waca liyane
  • Swimming Pool Metering Pumps Auto Chemical Dosing Pump

    Pompa Metering Kolam renang Pompa Dosis Kimia Otomatis

    Cara sing sederhana, ekonomis lan profesional kanggo klorinasi kolam renang kanthi otomatis. Panganan otomatis sing efisien lan tahan karat Spagold nginstal kanthi gampang ing kolam renang utawa spa anyar utawa sing ana nganti 4,2 lbs. saka gedhe saka tri-klorol ...
    Waca liyane
  • Swimming pool disinfection equipment Chlorine Feeder

    Peralatan disinfeksi kolam renang Panganan Klorin

    Cara sing sederhana, ekonomis lan profesional kanggo klorinasi kolam renang kanthi otomatis. Panganan otomatis sing efisien lan tahan karat Spagold nginstal kanthi gampang ing kolam renang utawa spa anyar utawa sing ana nganti 4,2 lbs. saka gedhe saka tri-klorol ...
    Waca liyane
  •  Swimming Pool UV Ultraviolet Water Sterilizer

     Kolam renang UV Sterilisasi Banyu Ultraviolet

    Piranti disinfektan sinar ultraviolet aliran lengkap XL-UVC nggunakake lampu germisida ultraviolet bebas ozon kanthi daya khusus. Piranti kasebut uga dilengkapi tong minyak stainless steel karbon austenit kanthi interior sing diolah khusus, ...
    Waca liyane