Layanan

Apa sing Bisa Digawe Kanggo Sampeyan

GREATPOOL nawakake macem-macem layanan konsultasi kanthi pitulung lengkap kanggo desain, pasokan peralatan kolam renang lan pitulungan teknis konstruksi. Tim sing berpengalaman ngidini kita nawakake solusi lengkap babagan desain kolam renang, konstruksi, pasca konstruksi, instalasi peralatan lan konfigurasi kinerja, penawaran proyek lan layanan pra-desain.

Milih desain, sistem lan cara konstruksi sing cocog yaiku apa sing bisa ditindakake kanggo proyek kolam renang!

Competition & Training Pools
Aquatic Recreation & Public Pools
Fitness & Therapy Pools
sauna pool

Solusi kolam renang sing dirancang kanggo sampeyan

Yen sampeyan milih GREATPOOL, ide lan target sampeyan minangka titik sing bakal digarap tim kita.

Sajrone 25 taun kepungkur, kita wis nglumpukake pengalaman sing apik ing manufaktur peralatan kolam renang lan pengalaman teknis ing proyek kolam renang. Miturut gambar desain arsitektur sing sampeyan kirim, kita nyedhiyakake solusi siji atap kanggo desain jero kolam renang, dhukungan peralatan lan instalasi teknis. Ayo sampeyan kanthi gampang nggawe kolam renang kanthi tukang batu, tukang pipa, lsp., Suda nyuda biaya konstruksi kolam renang.

Langkah-langkah Kanggo Nindakake Layanan Kolam

LANGKAH 1: Kirimake gambar desain arsitektur menyang awake dhewe

architectural design drawings

Ganti ide penting. Wangsulan sampeyan bakal ngidini kita ngerti kebutuhan lan kepinginan kanggo proyek kolam renang.

Kita takon sampeyan ngirim rencana situs, uga foto situs lan pemandangan tanah lan omah. Sawise iki, kita bakal ngirim proposal rinci kanggo kolaborasi karo penawaran biaya.

LANGKAH 2: Kita bakal nggawe drwings kolam renang sing gegandhengan karo sampeyan

Pipeline embedding diagram

Gambar semat pipa

Ing rencana lantai kolam renang, kita bakal menehi tandha macem-macem perlengkapan kolam renang lan tata pipa ruangan mesin sing beda-beda kanthi rinci.

Machine room layout

Tata ruang kamar

Iki minangka inti saka instalasi sampeyan. Gambar instalasi sing dirancang miturut ukuran sing tepat ing ruangan mesin nuduhake kabeh pipa, katup lan peralatan sing dibutuhake ing kamar mesin. Katup sing dibutuhake diwenehake lan dununge wis ditandhani kanthi cetha. Tukang pipa mung kudu nindakake konstruksi lan instalasi sesuai karo gambar desain.

Miwiti dina iki!

Apa kita nyedhiyakake desain awal utawa nggarap ide sing ana, GREATPOOL nyedhiyakake layanan terus-terusan, sing bakal ngirit wektu lan dhuwit sampeyan.

LANGKAH 3: Kita bisa nawakake dhaptar bahan lan kutipan

Konfigurasi peralatan kolam

Kanggo kahanan tartamtu ing saben wilayah, kita bakal nyedhiyakake dhaptar peralatan sing paling cocog kanggo wilayah lokal lan adhedhasar perlindungan lingkungan, hemat energi, lan efektivitas biaya.

Equipment room commissioning

Sistem Peralatan Kolam

Kita minangka pabrikan peralatan lan duwe kauntungan rega saka produk bermutu sing ora duwe kontraktor lokal.

pool circulation pump system

Sistem sirkulasi

pool filtration system

Sistem filtrasi

pool heating pump system

Sistem pemanas

waterpark

Sistem Waterpark

sauna and spa system

Sistem sauna

LANGKAH4: Kita bisa menehi pandhuan teknis konstruksi lan instalasi

Tim kita duwe manajer proyek kanthi pengalaman konstruksi luwih saka 18 taun kanggo ngetutake proyek kasebut lan menehi pandhuan teknis

未标题-2_0002_微信图片_202103251751402
未标题-2_0004_微信图片_202103251751404
未标题-2_0001_微信图片_202103251610384

FAQ babagan layanan kolam renang

Napa golek pitulung saka kolam gedhe?

Kita nuduhake keahlian karo para pelanggan, digabung karo peralatan lan teknologi paling canggih ing industri kolam renang. Iki minangka pengalaman 25 taun ing industri kolam renang. Kajaba iku, desain program sing disedhiyakake bisa nggawe para pekerja ing saindenging jagad gampang ngerti lan ngetrapake kanthi langsung. Kita yakin sampeyan bakal ngurmati solusine.

Apa sing sampeyan butuhake kanggo ngira biaya sampeyan?

Sawise kontak pertama, sampeyan njaluk pesen peta topografi lan, yen bisa, foto pemandangan omah, plot lan area kolam. Sampeyan uga kudu konfirmasi ukuran lan ambane kolam sing dibutuhake lan opsi sing dikarepake. Sajrone 72 jam, kita bakal ngirim email sing rinci babagan saben tugas lan jumlah biaya.

Layanan apa sing bisa diwenehake?

Kita bisa nyedhiyakake gambar desain kolam renang, pasokan peralatan kolam renang, pandhuan teknis instalasi.

Apa sampeyan kudu nampa kabeh layanan?

Pancen ora. Layanan kita: gambar desain. Dhaptar peralatan. Pandhuan Teknis Instalasi. Miturut kabutuhan sampeyan, sampeyan bisa milih sing dibutuhake dhewe.

Suwene apa kanggo ngrampungake desain?

Iki mesthine gumantung karo beban kerja kita, nanging jangka wektu rata-rata 10 nganti 20 dina sawise entuk idin kanggo rencana konsep.

Yen desain program wis wareg, apa sing kudu aku lakoni mengko?

Gambar desain kami ngidini sampeyan nggawe kolam renang dhewe utawa karo pengrajin. Nanging yen sampeyan butuh, tim teknis perusahaan uga bisa mbukak situs kasebut kanggo nuntun instalasi peralatan.

ing endi tuku peralatan lan bahan?

Miturut gambar, kita bakal menehi dhaptar bahan lan peralatan saringan. Sanalika, kita bakal menehi kuotasi peralatan. Sampeyan uga bisa tuku kanthi lokal. Pilihan sampeyan dhewe

kepiye golek buruh?

Kita bisa mbantu kontak karo buruh ing wilayah sampeyan, njaluk kuotasi miturut rencana desain, lan ngirim saran marang sampeyan sawise mriksa kutipan kasebut. Nanging pilihan pungkasan yaiku sampeyan.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita