Layanan

GREATPOOL nawakake macem-macem layanan konsultasi kanthi pitulung lengkap kanggo desain, konstruksi, renovasi lan operasi kolam renang. Tim sing berpengalaman ngidini kita nawakake solusi lengkap babagan desain kolam renang, konstruksi, pasca konstruksi, instalasi peralatan lan konfigurasi kinerja, penawaran proyek lan layanan pra-desain.

Proses proyek solusi kolam renang kaya ing ngisor iki

  • Gain a understand of the customer’s overall swimming pool solution requirements, and collect more detailed information about pool type, pool size, pool environment, pool construction progress
    01
    Entuk pangerten babagan solusi solusi kolam renang umum kanggo pelanggan, lan kumpulake informasi luwih lengkap babagan jinis kolam renang, ukuran kolam, lingkungan kolam renang, proses pambangunan kolam renang
  • On-site survey, also accept remote video survey or corresponding on-site photos provided by the customer
    02
    Survei ing situs, uga nampa survey video jarak jauh utawa foto ing situs sing cocog sing diwenehake dening pelanggan
  • Swimming pool design, Equipment configuration, Parameter determination, Detailed project development plan formulation
    03
    Desain kolam renang, konfigurasi peralatan, Parameter, formulasi rencana pangembangan proyek rinci
  • Swimming pool renderings
    04
    Rendering kolam renang
  • Equipment transportation, we can provide door to door service
    05
    Alat transportasi, kita bisa nyedhiyani layanan kanggo lawang
  • Pipeline pre-buried
    06
    Pipa wis dikubur
  • on-site construction
    07
    konstruksi ing situs
  • Equipment installation
    08
    Instalasi peralatan
  • Equipment room commissioning
    09
    Komisioner ruangan peralatan
  • The overall construction is completed, and the whole swimming pool system commissioning and delivery.
    10
    Konstruksi umume rampung, lan komisioning lan pangiriman sistem kolam renang kabeh.
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita