Dhuwur lan Kolam Renang

  • Vanishing edge rooftop pool service

    Layanan kolam renang ing atap sing ilang

    Nalika alangan ruang utawa prasyarat desain mbutuhake kolam renang luwih dhuwur tinimbang lemah utawa ing payon, GREATPOOL isih bisa menehi solusi lengkap. Kolam renang sing sirna, uga diarani kolam pinggiran negatif, kayane kanthi nirkabel. Kolam renang kayane mung ana telu, sing cocog kanggo pemandangan cedhak segara, tebing utawa atap hotel. Kasunyatane, banyu kasebut didaur ulang lan bali menyang blumbang kaya diwutahake saka pinggir. Proje ...
  • Unique luxirious rooftop awimming pool project

    Proyek kolam renang sing apik ing atap mewah

    Pindhah kolam renang menyang atap nggawe raos keterbukaan tanpa njupuk papan sing terkenal ing lemah. Iki uga solusi sing cocog kanggo lingkungan sing kurang kondisine lemah utawa kandungan banyu sing akeh. Pengin nggunakake kolam renang utawa spa ing lantai dhuwur? Kolam renang kita bisa dirancang supaya cocog karo papan sing kasedhiya. Pengin nambah kolam renang santai multi-fungsi kanggo tamu sing nginep ing hotel utawa plancongan? Kita bisa ngrancang kolam renang sing dhuwur kanggo nggawe ...