• competition swimming pool
  • specialty pool service

ORA KENE dadi "ANTARA CAMPURAN PERANGKAT LINGKUNGAN CINA liyane"

Kita minangka panyedhiya layanan sing fokus ing solusi umum kanggo proyek kolam renang, menehi tanggapan lengkap babagan rencana, desain lan konstruksi kanggo para pelanggan. Muga-muga kita duwe hubungan sing luwih cedhak karo para pelanggan, tumindak sing luwih interaktif, lan dadi panyengkuyung luwih akeh pamilik, kontraktor, tukang lan arsitek sing luwih potensial. Kita ngajak sampeyan gabung karo tim kustomisasi solusi lengkap kolam renang lan miwiti proyek kolam sabanjure.

 

Tanggung jawab sosial

Minangka perusahaan sing tanggung jawab sosial, Greatpool wis aktif melu kegiatan amal. Saben taun, perusahaan kita investasi 5% bathi menyang dana amal kanggo ngewangi bocah-bocah ing wilayah Tibet sing kurang sekolah.

  • IMG_2417
  • IMG_2418
  • IMG_2419
  • IMG_2420
  • IMG_2421
  • IMG_2422

greatpoolfokus ing layanan proyek, nyedhiyakake solusi khusus kanggo desain kolam renang kanggo desain khusus, nggawe pendalaman, instalasi lan instalasi peralatan, renovasi lan konstruksi, layanan teknis, lsp.

Kita siyap ngawula sampeyan!