Dhukungan Teknis Konstruksi Kolam Renang

Konsultan Kolam Swimmimg

Kita nuduhake pengalaman lan pengetahuan

Kita duwe luwih saka 25 taun pengalaman profesional sajrone nggawe, ngrancang, konstruksi utawa ndandani proyek kolam renang ing saindenging jagad. Kita bisa duwe kasus ing Eropa, Timur Tengah, Asia lan Afrika kanggo referensi sampeyan.
Kita mesthi menehi solusi sing paling cocog lan ekonomis adhedhasar kahanan lokal.
Nyatane, pengetahuan babagan konstruksi kolam renang ing saindenging jagad ngidini kita menehi saran babagan pilihan sing paling nyata. Konsep desain, gambar lan rincian, saran teknis, ilmu profesional ... Ora masalah apa wae sing sampeyan duwe, wenehana dihubungi.

Kepiye cara mbantu sampeyan

01

Pitulungan

Kanggo kita, pambangunan kolam renang sampeyan ora bakal mandheg sawise ngrampungake rencana induk lan bagean utawa diagram hidrolik.
Sajrone 25 taun kepungkur, kita wis makarya ing macem-macem wilayah ing jagad iki, lan level teknis kanggo macem-macem wilayah beda. Kita wis nglumpukake pengalaman kanggo ngatasi macem-macem masalah. Pengalaman iki ndadekake kita bisa menehi saran babagan peralatan sing cocog dina iki lan menehi pitulung jarak adoh sajrone kerja konstruksi kolam renang.

Dhaptar Piranti

Miturut iklim lan peraturan lokal, disaranake peralatan sing paling apik kanggo sampeyan.

Standar konstruksi

Kadhangkala angel kanggo nerangake apa sing dikarepake karo tukang utawa tukang. Kita bisa nulungi sampeyan utawa bisa kanggo sampeyan.

Pengawasan situs konstruksi

Ora prelu lelungan iki, amarga foto lan video cukup kanggo kita verifikasi eksekusi karya sing bener lan ngelingake yen prelu

02

Saran

Saran kita bakal mbantu sampeyan ngatasi masalah sing paling umum sing disebabake amarga kesalahan desain utawa penuaan kolam.

Laporan masalah sing ana

Iki minangka laporan sing nyoroti masalah sing ana lan ngusulake solusi

Pandhuan rencana konstruksi utawa renovasi

Konstruksi utawa renovasi, kita bakal nuntun sampeyan nemokake solusi sing paling cocog.

Pandhuan rencana konstruksi

Kita nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah kasebut.

Optimisasi solusi

Kita bakal ngandhani pilihan sing paling cocog kanggo kahanan sampeyan.

Bantuan nggawe solusi kanggo nyipta kolam sampeyan.