Desain Kolam Renang

Desain Gambar Kolam Renang

Napa nggawe gambar kolam renang

Peraturan desain kolam renang perlu banget kanggo pambangunan kolam renang, lan bisa uga diarani penting banget.

Biasane, arsitek, kontraktor umum utawa tukang kolam mung nyediakake rencana kolam kasar kanggo klien. Mula, pembangunan kolam renang mung bisa ditindakake dening kontraktor umum. Kanthi cara iki, sampeyan ora bisa duwe akeh pilihan ing babagan metode konstruksi, bahan lan peralatan. Sampeyan kudu mbayar anggaran konstruksi kolam kanthi rega kontraktor.

Nanging, ing GREATPOOL sampeyan bisa ngontrol anggaran proyek kolam liwat gambar sing digawe kanggo sampeyan. Iki mesthine kudu sampeyan cukup sawetara komunikasi, nanging kita bisa njamin yen pancen migunani.
Maca terus lan kita bakal nerangake babagan carane melu lan apa sing bisa dipikolehi.

Kaping pisanan, sampeyan bakal menehi gambar lengkap babagan implementasi proyek kasebut. Sampeyan kuwatir ora ngerti gambar kita. Rancangane gampang dingerteni, sanajan kanggo para pemula sing lagi nggawe kolam renang.
Kapindho, kita uga nyedhiyakake dhaptar lengkap peralatan filtrasi sing bakal dipasang ing kolam renang lan kamar pompa.
Katelu, kabeh dhukungan teknis konstruksi lan instalasi. Sampeyan wedi ora duwe katrampilan kanggo nggawe kolam renang. Yen perlu, kita bakal melu sampeyan sajrone kerja kanggo nyedhiyakake dhukungan teknis.
Cekakipun, yen sampeyan melu proyek desain GREATPOOL, sampeyan bakal bisa ngerti cara kerja kolam renang; diagram hidrolik kanthi jelas nuduhake dununge pipa, lan kabeh katup lan peralatan ing ruangan pompa kasebut kasebut

Gambar kolam renang kalebu

Rencana situs

Kahanan proyek sampeyan: Kita bakal nuduhake lokasi persis kolam renang adhedhasar peta topografi.

swimming pool design

Desain kolam renang

Thanks kanggo gambar iki, sampeyan bakal bisa nindakake teknik struktural kanthi bener. Tandha kabeh angka sing diukur supaya ora ana kesalahan. Bagean iki nuduhake kanthi jelas ambane banyu lan undhak-undhakan sing tumuju kolam renang.
Desain palung lan talen kebanjiran ditandhani; biasane, kita bakal masang informasi rinci supaya para pekerja bisa luwih ngerti.
Pengalaman nuduhake manawa panggunaan warna nggawe gambar luwih bisa diwaca; iki pancen cocog kanggo kolam tanpa wates.
Cekakipun, saben detail babagan kita penting kanggo nyadari gambar kolam renang sampeyan.

未标题-3_0002_图层 26 拷贝

Saka kolam menyang kamar peralatan

Ing rencana umum kolam, kita nggambar tata letak pipa sing beda sing nyambung aksesoris kolam lan ruangan peralatan.
Kanggo gampang dingerteni, kita nggunakake macem-macem warna lan menehi tandha lokasi ing saben aksesori kanthi akurat; ora ana risiko kesalahan.
Kanggo nggampangake kerja tukang pipa, kita cukup ngatur kabeh pipa sing ninggalake kolam renang.
Pungkasan, tata letak pipa iki bisa menehi ngerti dununge saben pipa; iki bisa migunani mbesuk.

equipment room design

Ing jantung filtrasi

Kamar peralatan kadang diabaikan dening profesional kolam amarga ora katon; Nanging, iki minangka inti saka instalasi sampeyan. Matur suwun, banyu kolam sampeyan bakal resik lan bisa diolah kanthi bener. Ing kolam tanpa wates, piranti keamanan kudu diinstal.
Gambar instalasi sing dirancang miturut ukuran sing tepat ing kamar nuduhake kabeh pipa, katup lan peralatan sing dibutuhake ing ruangan pompa. Katup sing dibutuhake diwenehake lan dununge wis ditandhani kanthi cetha. Tukang pipa mung kudu ngetutake rencana kasebut.
Minangka pemilik kolam renang, rencana iki ngidini sampeyan ngatur sistem filtrasi kanthi bener.

Langkah-langkah kanggo nggayuh rencana kolam renang

1. Komunikasi

Rembug sapisan, banjur kirim dokumen, kayata rencana plot, foto lingkungan, lan tampilan kolam renang mbesuk.

2. Realisasi rencana konsep

Kita bakal nimbang kekarepan lan impen sampeyan supaya bisa nyadari kasunyatan fungsional sing cocog karo tanah lan lingkungane. Rencana konseptual iki minangka titik wiwitan kanggo kabeh gambar, lan kita bakal nglampahi kabeh wektu kanggo ngrembug karo sampeyan.

3. Gambar

Sampeyan bakal nampa, ing format PDF digital, kabeh gambar kolam renang supaya bisa mbangun utawa nggawe kolam renang kanthi tenang. Uga nambah jumlah filtrasi (bagean sing bakal disegel, peralatan, ...)

4.Sawise gambar kolam renang

Yen sampeyan pengin, kita bakal nyedhiyani macem-macem bentuk dhukungan. Sampeyan bisa sinau babagan layanan kasebut ing kene.

FAQ babagan gambar kolam renang

Pitakon Kerep

Sampeyan kerja ing negara endi?

Kita makarya kanthi online lan ora prelu lelungan kanggo nulungi sampeyan. Mula, kita bisa kerja ing jagad iki.

Napa golek pitulung saka kolam gedhe?

Kita nuduhake keahlian karo para pelanggan, digabung karo peralatan lan teknologi paling canggih ing industri kolam renang. Iki minangka pengalaman 25 taun ing industri kolam renang. Kajaba iku, desain program sing disedhiyakake bisa nggawe para pekerja ing saindenging jagad gampang ngerti lan ngetrapake kanthi langsung. Kita yakin sampeyan bakal ngurmati solusine.

Apa aku bisa njaluk kuotasi nganggo gambar sampeyan?

Mesthi wae! Tujuane sampeyan yaiku sampeyan kudu ngurus proyek kolam renang sampeyan. Kanthi gambar lan jumlah peralatan, tukang batu lan tukang pipa bisa menehi penawaran. Mesthi wae, sampeyan menehi saran supaya njaluk kuotasi saka sawetara pengrajin supaya bisa mbandhingake. Sampeyan uga bisa nawakake kanggo tuku peralatan kasebut.

Aku duwe rencana arsitek; apa maneh sing bisa digawa menyang aku?

Rencana sing diwenehake dening arsitek umume rencana masonry kasar; kadhang kala ngemot informasi rinci babagan kolam sing kebanjiran, nanging sithik banget. Kajaba iku, instalasi pipa, fittings lan filter ora dituduhake. Kirimake rencana sampeyan lan bakal dikandhani carane bisa mbantu sampeyan.

Pengin kerja sama kita?