Desain Kolam Renang

Solusi kolam renang sing dirancang kanggo sampeyan dening insinyur senior.
Yen sampeyan milih GREATPOOL, ide lan target sampeyan minangka titik sing bakal digarap tim kita.

Kasedhiya Layanan Desain Kolam Renang

1 (1)

* Desain awal kolam renang
* Dandan saka CAD desain kolam renang sing ana
* Konsultasi konfigurasi peralatan

1 (1)

* Pangembangan spesifikasi konstruksi
* Program jadwal proyek

construction and installlation (1)

* Rencana pangembangan detail kolam renang
* Dhaptar ramalan biaya solusi kolam

Apa kita nyedhiyakake desain awal utawa nggarap ide sing ana, GREATPOOL nyedhiyakake layanan terus-terusan, sing bakal ngirit wektu lan dhuwit sampeyan.

Tim Kita Minangka Panyedhiya Solusi Kolam Renang Paling Apik

Tim desainer kolam renang duwe luwih saka 10 pengalaman rekayasa nangis ing desain, konstruksi lan operasi sistem kolam renang komersial.

Nalika nerangake rencana kolam renang awal, penganggaran anggaran, studi kelayakan sing direncanakake utawa pemecahan masalah peralatan, sampeyan bisa nemokake sawetara saran sing bisa ngirit 20% nganti 60% biaya lan nambah efisiensi 30% -45%.

Tujuane kanggo mbantu proyek kolam renang nggawe sukses saka desain awal nganti rencana konstruksi, instalasi peralatan, dhukungan sawise perawatan lan liya-liyane.

Kita dudu perusahaan arsitektur sing sederhana, nanging sampeyan bisa uga nganggep aku minangka penasihat teknik lan arsitektur kanggo para pamilik, kontraktor lan profesional desain. Staff kita kerja karo arsitek utawa insinyur kanggo nyedhiyakake proyek kolam renang sing wis sukses, kanthi anggaran, lan jadwal.

Kita dudu konstruktor sing sederhana. Kita bakal makarya karo pamilik, kontraktor, arsitek utawa insinyur kanggo nyedhiyakake proyek kolam renang sing sukses lan direncanakake kanthi anggaran.

Tim desain ngetutake filosofi perlindungan lingkungan, kesehatan, daya tahan, lan efisiensi energi kanggo menehi jawaban tartamtu babagan ngrancang kolam renang utawa fasilitas banyu.

Kita percaya, minangka panyedhiya layanan sing fokus ing solusi umum kanggo proyek kolam renang, aspek sing paling penting kanggo proyek kolam renang yaiku responsif lengkap kanggo kabutuhan perencanaan proyek, desain lan konstruksi klien.

Apa sampeyan calon pamilik kolam renang, kontraktor kolam utawa tukang, tujuane yaiku supaya sampeyan duwe keahlian proyek khusus lan dhukungan pangembangan.

Ayo ayo mbantu ngrancang proyek kolam renang sampeyan!