Babagan Kita

story (8)

(MULAI) MANUFAKTUR lan PEMBAKAL EQUIPMEN PEMECAHAN SWIMMING PROFESIONAL.

Ing wiwitan panyiapan, perusahaan kami, kayata umume perusahaan peralatan kolam renang Cina, nyedhiyakake aksesoris lan peralatan kolam renang kanggo para pelanggan. Kita mung produsen lan pemasok peralatan kolam renang murni. Kanggo para pelanggan, kita mung produsen lan pemasok, bisa diganti kapan wae.

(GANTI) Nindakake PANALITEN PASARAN, KABEH KANGGO CUSTOMER-CENTRIC

Ing dina Kamis awan, pelanggan Rusia Pak Vito ngirim pesen menyang manajer bisnis lan ngarep-arep entuk solusi lengkap kanggo proyek kolam renang. Sawise komunikasi sederhana, kita ngatur konferensi video kanthi efisiensi tinggi lan nyusun rancangan pambuka kanthi cepet tanpa ana alangan basa.
Sajrone rong jam patemon, Kita mangsuli pitakonane pelanggan, sinau babagan kabutuhane level jero, lan nemtokake pambayaran kerja sama desain pendahuluan.
Banjur, Pak Vito ngandhani yen dheweke wis takon karo akeh perusahaan lan nyedhiyakake kebutuhan sadurunge menehi pesen, nanging kabeh duwe macem-macem kekurangan. Sawetara perusahaan mung nyedhiyakake peralatan kolam renang, utawa mung layanan desain, utawa mung Komunikasi Cina. Dheweke ora bisa nyambung karo pelanggan kanthi efektif lan ora duwe tim teknis profesional kanggo nyediakake rencana konstruksi lan layanan sawise-penjualan.
Kita paling responsif lan lengkap. Mung rong jam, kita wis ngatasi akeh masalah sing kudu dikomunikasikake dening perusahaan liyane sajrone seminggu utawa malah sewulan. Kita uga ngerti panjaluk sing apik lan nggawe dheweke kepenak banget karo layanan lan efisiensi.

(GANTI) Nindakake PANALITEN PASARAN, KABEH KANGGO CUSTOMER-CENTRIC

Nggabungake kabutuhan pelanggan ing jaban rangkah kepungkur lan umpan balik sing jelas saka pelanggan Rusia ing wektu iki, kita bakal mulai nyadari yen angel kanggo akeh pamilik kolam renang ing jaban rangkah, kontraktor, lan desainer kanggo njaluk tanggapan pribadi ing kabeh aspek babagan keahlian lan pangembangan proyek. dhukungan
Ana akeh perusahaan peralatan kolam renang ing China sing bisa nyedhiyakake produk, nanging ora bisa menehi dhukungan layanan pengetahuan proyek; bisa nyedhiyakake dhukungan desain, nanging ora bisa nyedhiyakake produk lan sambungan lengkap; bisa menehi dhukungan konstruksi, nanging ora bisa menehi layanan sawise-sales. Dheweke duwe biaya komunikasi sing dhuwur lan ora duwe tim bisnis profesional ing jaban rangkah saengga duwe luwih akeh wektu lan konsumsi energi ing komunikasi, nyuda efisiensi proyek umume.
Mula, perusahaan kita mulai nyiyapake departemen sing ditemtokake kanggo merekrut bakat komprehensif kanggo nyedhiyakake layanan kolam renang sing lengkap kanggo para pelanggan.

(SAIKI) KAMU KANGGO PEMBERITAHUAN LAYANAN GOLEKSI ING NGALAMI KABIYESI KANGGO MENGGUNAKAN PROYEK POOL SWIMMING, MENYEDIAKAN PELANGGAN KANGGO RESPONSI KOMPONENSI RENCANA PROYEK, DESAIN lan KONSTRUKSI.

Perusahaan kita duwe tim khusus kanggo docking lengkap tanpa alangan basa
tim desain ndhukung konsep hijau, perlindungan lingkungan, kesehatan, lan efisiensi kanggo nyedhiyakake dhukungan desain proyek.
Tim konstruksi kanthi pengalaman proyek 15 taun ngrampungake saben konstruksi lan perawatan kanthi sampurna;
Tim agensi ing saindenging Asia Tenggara nanggapi saben permintaan pangopènan sawise penjualan kanthi tepat wektu.
Kabeh proyek kolam renang tundhuk karo kabeh peraturan lokal lan rampung ing wektu lan anggaran.
Tujuane kanggo mbantu pelanggan entuk sukses proyek kolam renang, lan menehi dhukungan lengkap saka desain, pasokan produk nganti teknologi konstruksi.
Saiki, kita wis melu luwih saka 100 proyek solusi kolam renang ing 35 negara lan wilayah ing saindenging jagad kalebu Thailand, Rusia, Uzbekistan, Vietnam, Malaysia, Filipina, Indonesia, India, lan Arab Saudi.

KAMU CIPTAK

KITA PASSIONATE

WE SOLUSI

Pengin kerja sama kita?