25m * 12,5m * 1,8 m Proyek sistem peralatan kolam renang sing dikontrol suhu

Graetpool nggawe proyek kolam renang sing dikontrol suhu ruangan 25m * 12.5m * 1,8 m lan kolam renang bocah 3m * 3m * 0,8 m.

kita nyedhiyakake desain lan solusi set lengkap sistem perawatan banyu kolam, kalebu sistem sirkulasi kolam, sistem filtrasi kolam, sistem pemanas kolam, sistem desinfeksi kolam.