Kepiye cara milih lampu kolam renang sing cocog kanggo nambah luster ing kolam renang sampeyan?

01

Kolam renang sing adhem lan nyegerake pancen pilihan sing apik kanggo musim panas, nanging srengenge katon kuwat banget ing wayah awan lan padhange ora cukup ing wayah wengi. Apa sing kudu ditindakake?
Saben kolam renang butuh kolam renang ing njero banyu supaya bisa cahya. Saliyane kolam renang, lampu ing jero banyu uga digunakake kanggo sumber banyu panas, kolam mancur, kolam lanskap, lan kolam pijet lsp. Bisa digunakake ora mung kanggo cahya ing sisih ngisor kolam, nanging uga kanggo nglangi ndeleng kahanan kolam, nambah rasa seneng lan aman ing kolam renang.
Ing taun-taun pungkasan, lampu kolam renang wis dioptimalake lan dirancang. Awak lamp nggunakake bahan anti korosi anyar lan tutup transparan kanthi kekuatan transmisi cahya sing dhuwur banget. Tampilanane cilik lan alus, lan sasis ditrapake nganggo sekrup. Lampu kolam renang umume dadi sumber cahya LED, sing diarani sumber cahya generasi kaping papat utawa sumber cahya ijo. Dheweke duwe ciri hemat energi, perlindungan lingkungan, ukuran cilik lan umur dawa. Umume dipasang ing kolam renang, sumber air panas utawa kolam lanskap kanthi fungsi ndeleng lan cahya sing kuat.

1. Identifikasi bahan tahan debu lan tahan banyu.
Rating lampu tahan debu dipérang dadi 6 level. Level 6 dhuwur. Tingkat lampu anti banyu dipérang dadi 8 tingkat, sing tingkat 8 maju. Tingkat lentera ing lentera ing njero banyu kudu tekan level 6, lan simbol tandha yaiku: IP61 – IP68.

2. Indikator anti-kejut.
Indikator anti-kejut lampu dipérang dadi patang kategori: O, I, II, lan III. Standar internasional negesake manawa perlindungan saka kejut listrik saka perlengkapan pencahayaan ing jero banyu ing kolam renang, banyu mancur, kolam percikan lan papan sing padha yaiku lampu Kelas III. Tegangan kerja sirkuit eksternal lan internal ora ngluwihi 12V.

3. Tegangan kerja sing dirating.
Pamasangan lampu kolam renang kudu dikontrol ketat ing sangisoré 36V (trafo khusus dibutuhake). Lampu kolam renang ing jero banyu minangka luminaire sing dipasang ing sangisore kolam renang lan digunakake kanggo lampu. Ora mung anti banyu, nanging uga kejut listrik. Mula, voltase kerja sing dirating umume kurang banget, umume 12V.

Voltase lampu sing digunakake yaiku indeks parameter lampu, sing langsung nemtokake lingkungan kerja lampu kasebut, yaiku voltase kerja sing sejatine kudu konsisten karo voltase kerja sing dirating. Yen ora, salah sawijine sumber cahya bakal obong amarga voltase gedhe banget, utawa efek pencahayaan ora bisa dipikolehi amarga voltase sing sithik banget. Mula, lampu ing njero banyu umume kudu dilengkapi trafo. Transformator nyedhiyakake voltase stabil supaya kolam renang ing njero banyu bisa mlaku kanthi aman lan stabil.
Lampu kolam renang Greatpool ora mung duwe ciri anti banyu, voltase kurang, kinerja stabil, aman lan andal, nanging desain mewah multi fungsi, warna lan sorotan unik. Saliyane nemoni fungsi cahya kolam renang, uga menehi kemungkinan tanpa wates kanggo dekorasi kolam renang kanthi warna-warni. Cocog kanggo pamilik kolam renang lan operator!
Miturut desain instalasi sing beda, lampu kolam renang Greatpool dipérang dadi telung kategori, yaiku lampu kolam sing dipasang ing tembok, lampu kolam renang sing dipasang lan lampu lanskap. Sampeyan bisa milih cahya sing cocog minangka sarat sampeyan.


Wektu kiriman: Jan-20-2021