Telung pencegahan desain lan perencanaan ruangan mesin kolam renang

02
Kita ngerti tenan manawa operasi kolam renang sing stabil lan aman ora mung gumantung karo peralatan sing lengkap lan berkualitas, nanging uga lingkungan kamar mesin sing garing lan resik. Miturut pengalaman, kita nyimpulake telung pertahanan: anti banyu & kelembapan, bledug, lan panas.

02
Anti banyu lan tahan lembab: Pompa kolam sing sirkulasi, sterilisasi lan peralatan liyane ing ruangan mesin kolam kudu nyegah banyu rendhem lan nyebabake sirkuit mesin dibakar, mula langkah pembuangan kaya nyegah akumulasi banyu kudu dilakoni kamar mesin.

02
Tahan debu: Bakal ana papan sirkuit kontrol ing ruangan peralatan kolam renang. Yen bledug akeh banget, bledug kasebut bakal kepincut menyang papan sirkuit amarga pengaruh listrik statis. Pecah kawat cetakan lan cetakan cetakan kawat sing dicithak normal bakal ana ing garis sinyal sing lancip banget lan liwat bolongan ing papan sirkuit multilayer. Ing kasus sing parah, pin logam bisa uga teyeng, nyebabake gagal kontrol.
Proteksi panas: Umume peralatan duwe syarat tartamtu ing suhu worjing. Contone, pompa panas termostat kolam renang bakal ngasilake panas amarga operasi mesin kasebut dhewe. Nalika ngrancang, disipasi panas kudu dianggep njaga ventilasi ing mesin supaya ora rusak komponen elektronik sing nyebabake overheating operasi.


Wektu kiriman: Jan-20-2021