Proyek perawatan banyu - pinten anggaran sing dibutuhake kanggo nggawe kolam renang

Layanan pelanggan asring nampa pesen kaya mangkene: Apa regane nggawe kolam renang? Iki nggawe layanan pelanggan angel mangsuli. Iki amarga nggawe kolam renang minangka proyek sing sistematis, ora kaya sing dakbayangake yen aku duwe papan, nggali jugangan lan dibangun. Klik bata, sambungake sawetara pipa, lan tambah sawetara pompa. Yen sampeyan nindakake iki, kolam renang bisa uga klelep lan kurang saka siji mangsa renang. Saka bocor, ancaman serius kanggo nglindhungi perenang, investasi sampeyan bakal boros. Ing ndhuwur minangka kahanan nyata salah sawijining pelanggan.
Ayo luwih dhisik ngenalake cara nggawe kolam renang.
Kaping pisanan, sampeyan kudu duwe papan, banjur golek perusahaan konstruksi kanggo ngandhani perusahaan konstruksi kanthi rinci babagan bentuk, spesifikasi lan fasilitas dhasar (kayata ngganti kamar, jamban, lsp) kolam renang sing pengin dibangun , lan supaya perusahaan konstruksi ngrewangi sampeyan ngrancang lan nggawe anggaran, lan pungkasane Wenehi gambar desain arsitektur menyang perusahaan peralatan kolam renang kaya kita, lan kita bakal ngrancang diagram pipa sirkulasi, diagram peralatan sirkulasi, diagram sirkuit, lsp. ing gambar arsitektur sampeyan , lan menehi saran babagan papan sing dibutuhake kanggo ruangan komputer miturut peralatan (sampeyan kudu nglaporake papan iki) Ayo perusahaan konstruksi nindakake kaya sing dibutuhake). Sawise sampeyan setuju karo rencana kasebut, kita bakal menehi kutipan rinci.
Mula, jumlah dhuwit sing dibutuhake kanggo nggawe kolam renang bisa dirangkum dadi telung aspek: siji yaiku dhuwit kanggo lemah, sing liyane yaiku dhuwit kanggo konstruksi, lan sing nomer telu yaiku dhuwit kanggo peralatan daur ulang. Mula, sadurunge nggawe kolam renang, disaranake sampeyan luwih dhisik ngerti anggaran kanggo saben barang ing ndhuwur (yen ora ana gambar desain, mung bisa diramal kanthi kasar, lan bisa uga ana kesalahan sing gedhe). Yen ora ngluwihi total anggaran investasi, sampeyan bisa ngetrapake.
Proyek peralatan sirkulasi kolam renang utamane kalebu: pipa, pompa banyu sirkulasi, tanki filter, pamantauan lan sistem dosis otomatis, peralatan pemanas, distribusi listrik, lsp. Mula, tanpa gambar desain arsitektur, kita ora bisa ngetung pipa babar pisan. lan apa perlu lampu ing njero banyu Ngenteni kalebu biaya kabel. Mula, yen ora ana gambar lan peralatan ora ditemtokake kanthi spesifik, prakiraan kita bakal beda-beda. Ing kene, kita nggunakake rong kolam ing ngisor iki minangka referensi.

Kolam renang standar (50 × 25 × 1,5m = 1875m3): ora ana sistem pemanas, cahya, ozon
Rega kira-kira proyek peralatan daur ulang udakara 100000 USD. (5 set pompa banyu 15-hp, 4 saringan pasir 1,6 meter, kanthi sistem dosis pemantauan otomatis)

Setengah kolam standar (25 × 12 × 1,5m = 450 meter kubik): ora ana sistem pemanas, cahya, ozon
Rega kira-kira proyek peralatan daur ulang udakara 50000 USD. (4 set pompa banyu 3,5-hp, 3 set filter pasir 1,2 meter, kanthi sistem dosis pemantauan otomatis)

sa

 


Wektu kiriman: Jun-24-2021