Proyek

  • Stainless steel 304 swimming pool ladder SL

    Tangga kolam renang stainless steel 304 SL

    * Deskripsi Produk Kita nyedhiyakake macem-macem tangga kolam renang stainless steel. Tangga kolam sing ditawakake digunakake ing kolam renang perumahan lan komersial sing beda-beda lan akeh dihargai amarga wis rampung sing sampurna. Tangga kolam iki ...
    Waca liyane
  • Stainless steel 304 swimming pool ladder sf

    Tangga kolam renang stainless steel 304 sf

    * Deskripsi Produk Kita nyedhiyakake macem-macem tangga kolam renang stainless steel. Tangga kolam sing ditawakake digunakake ing kolam renang perumahan lan komersial sing beda-beda lan akeh dihargai amarga wis rampung sing sampurna. Tangga kolam iki ...
    Waca liyane
  • Stainless steel 304 swimming pool ladder

    Tangga kolam renang stainless steel 304

    * Deskripsi Produk Kita nyedhiyakake macem-macem tangga kolam renang stainless steel. Tangga kolam sing ditawakake digunakake ing kolam renang perumahan lan komersial sing beda-beda lan akeh dihargai amarga wis rampung sing sampurna. Tangga kolam iki ...
    Waca liyane
  • Steam Generator for Sauna Room

    Generator Uap kanggo Kamar Sauna

    * Kaluwihan 1. tahan banyu lan tahan uap. 2. Disital digital kanggo suhu lan wektu. 3. LED status pemanasan nuduhake. 4. Fungsi diagnostik lan tampilan pesen kesalahan. 5. Perlindhungan kurang banyu lan panas banget 6. Banyu otomatis f ...
    Waca liyane
  • Sauna Steamer for Sauna Room

    Steamer Sauna kanggo Kamar Sauna

    * Deskripsi Mesin uap seri minangka model generasi kaping pisanan. Wis kinerja stabil lan gampang operasi. Iki nduweni fungsi ing ngisor iki: Setelan 1.Wattu: panel kontrol ST-136 kasedhiya. Panel ST-136 bisa ngontrol mesin ...
    Waca liyane
  • stainless steel waterfall for swimming pool water feature

    air terjun stainless steel kanggo fitur banyu kolam renang

    fitur banyu kanggo kolam renang Jinis macem-macem air terjun nyedhiyakake fitur banyu sing apik lan praktis kanggo kolam renang. Dheweke bisa adaptasi karo integrasi kolam renang lan lingkungan sekitare kanggo nggawe kolam ...
    Waca liyane
  • ABS water decent innovative swimming pool waterfalls

    Air terjun kolam renang inovatif sing apik kanggo ABS

    Kasedhiya ing 24 model Keturunan banyu iki bisa cocog karo syarat sing dipasang ing tembok. Salah sawijine diiringi kombinasi pompa lan saringan cilik kanggo nyedhiyakake banyu terjun LED warna sing nambah ...
    Waca liyane
  • Swimming Pool Waterfall Water Fountain Waterfall Blade Cascade

    Kolam renang Waterfall Waterfall Waterfall Blade Cascade

    * Kolam Renang Air Terjun Grafis Air Terjun Digital jeneng kembang api kembang api Warna Perak Aplikasi Taman Fitur Dekorasi Taman Gaya Abstrak Modern Ukuran 600 * 300mm Ketebalan 1.5mm Proses mahkota air Cuting ...
    Waca liyane
  • swimming Pool lighting system

    kolam renang sistem cahya

    Gunakake kolam renang kanggo madhangi kolam renang nalika wengi. Nalika srengenge surup, lampu kolam renang nambah warna anyar ing kolam renang sampeyan. Apa sampeyan duwe kolam renang ing ngisor lemah utawa kolam renang ing ndhuwur, sampeyan bisa nemokake cahya ing jero banyu utawa ...
    Waca liyane
  • Multi – Function Swimming Pool Heat Pump Constant Temperature Dehumidifier

    Pompa Panas Panas Kolam Renang - Fungsi Dehumidifier

    Unit penanganan udara kolam minangka solusi sing apik kanggo ngontrol kelembapan relatif lan pasokan udara seger ing aula kolam renang. * Fitur 1.Satu unit kanthi limang fungsi: suhu tetep, ...
    Waca liyane
  • Swimming pool heat pump for pool heating system

    Pompa panas kolam renang kanggo sistem pemanas kolam

    * Keuntungan Operasi kontrol panel mikro, luwih cerdas lan luwih gratis Nggunakake teknologi pemanas pompa panas, nduweni parameter kinerja dhuwur (...
    Waca liyane
  • PVC fittings for the fluid handling in the Swimmming Pool system

    Perlengkapan PVC kanggo penanganan cairan ing sistem Kolam Swimmming

    kolam renang skimmer Skimmer diproduksi kanthi nggunakake termoplastik tahan (tahan plastik tahan) sing paling dhuwur (plastik ABS). fitur penting iki mung menehi perlindungan saka karusakan beton, fiberglass, plastik utawa ...
    Waca liyane