Layanan proyek kolam renang villa ruangan

Katrangan singkat:


Detail Produk

proses layanan kita

Tag Produk

Kolam renang Villa asring ditemoni ing halaman cilik utawa ruang bawah tanah vila, sing minangka area desain sing paling penting ing desain dekorasi villa. Desain kolam renang villa luwih terintegrasi karo halaman.

Desain kolam renang villa kudu dikombinasikake karo lingkungan, ukuran ukuran sampeyan, persyaratan kualitas banyu, lan jinis kolam renang sing dibutuhake kanggo nggawe rencana tartamtu.

Sing paling penting ing desain kolam villa yaiku sistem filtrasi kolam. Iki bakal langsung mengaruhi kualitas banyu lan kesehatan kolam renang. Pangobatan banyu tradisional nggunakake cara kayata masang tablet klorin, mesin klorin uyah, sterilisasi ultraviolet, generator ozon, sterilisasi ion perak perak, lan liya-liyane. Saben duwe kaluwihan dhewe-dhewe. Umume, rencana perawatan sistem perawatan banyu digawe miturut anggaran lan kabutuhane pelanggan.

Desain kolam renang villa penting banget. Desain sing ora wajar bakal ndadekake kolam renang villa dadi swarga kanggo nyamuk lan bakteri.

GREATPOOL nyedhiyakake macem-macem layanan konsultasi lan menehi pitulung lengkap kanggo desain, konstruksi, renovasi lan operasi kolam renang. Tim sing berpengalaman ngidini kita nyedhiyakake solusi lengkap kanggo desain kolam renang, konstruksi, konstruksi pasca, instalasi peralatan lan konfigurasi kinerja, penawaran proyek lan layanan pra-desain.

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Coba cara gampang kanggo miwiti proyek kolam renang wiwit saiki!

    1. Entuk ngerti persyaratan solusi kolam renang umum kanggo pelanggan, lan kumpulake informasi luwih lengkap babagan jinis kolam renang, ukuran kolam, lingkungan kolam renang, kemajuan konstruksi kolam renang
    2. Survei ing situs, survey video jarak jauh utawa foto ing situs sing cocog sing diwenehake dening pelanggan
    3. Gambar desain (kalebu rencana lantai, gambar efek, gambar konstruksi), lan nemtokake rencana desain
    4. Produksi khusus peralatan
    5. Alat transportasi lan mlebu lokasi konstruksi
    6. Konstruksi semen pipaInstalasi kamar peralatan
    7. Konstruksi umume rampung, lan komisioning lan pangiriman sistem kolam renang kabeh.

  •