Rancang lan bangun solusi kolam renang villa sing fokus

Katrangan singkat:


Detail Produk

proses layanan kita

Tag Produk

Temokake perusahaan sing cocog kanggo ngrancang lan nggawe solusi kolam renang villa sing fokus.

Kolam renang villa umume minangka papan hiburan pribadi lan papan dolanan banyu sing dununge ana ing plataran villa.

Jinis kolam renang villa bisa dipérang dadi kolam renang njero ruangan lan kolam renang ruangan. Kolam renang ruangan bisa digunakake kanggo renang nalika musim panas, lan bisa digunakake minangka kolam renang hias ing mangsa adhem.

Struktur kolam renang villa

Struktur kolam renang villa dipérang dadi: kolam renang beton bertulang tradisional, kolam renang piring baja, kolam renang hoarding, kolam renang integral ing ndhuwur, kolam renang tanpa wates, sampeyan bisa milih miturut macem-macem kabutuhan, telung bentuk struktural pisanan bisa dirancang miturut ukuran situs, umume bunder utawa Luwih persegi, amarga luwih gampang olahraga, lan duwe area kegiatan sing luwih gedhe. Kajaba iku, kolam renang uga bisa digawe cincin bunder, diubengi kolam renang, kanthi paviliun cilik ing tengah. Kolam renang jenis iki dipercaya bisa dadi individu banget. Mesthi wae, kanggo bentuk kolam renang, isih kudu milih cara milih kolam renang miturut wilayah lan bentuk kebon kasebut!

Teknologi perawatan banyu kolam renang Villa

Cara sistem sirkulasi lan filtrasi langsung mengaruhi kualitas banyu lan pangopènan kolam renang saben dinane. Perawatan banyu umume nggunakake kombinasi pompa, saringan pasir, klorin, klorin uyah, generator ultraviolet, generator ozon, generator tembaga lan ion perak. solusi kolam renang villa sing disedhiyakake dening insinyur senior komprehensif lan efektif karo teknologi modern lan peraturan lokal.

Saka desain, proses konstruksi nganti rampung proyek, POOL HEBAT saben langkah. Kita setya njamin karya sing sampurna sajrone proses kerja.
Solusi kolam renang duwe pengalaman lan ilmu sing bisa nglindhungi kolam renang kanthi kinerja apik sajrone pirang-pirang taun kepungkur.

Ing solusi kolam renang, kita bisa nindakake operasi ing ngisor iki

Desain kolam renang

Dandan CAD

Produksi khusus peralatan kolam renang

Dhukungan teknis proyek kolam renang

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Coba cara gampang kanggo miwiti proyek kolam renang wiwit saiki!

    1. Entuk ngerti persyaratan solusi kolam renang umum kanggo pelanggan, lan kumpulake informasi luwih lengkap babagan jinis kolam renang, ukuran kolam, lingkungan kolam renang, kemajuan konstruksi kolam renang
    2. Survei ing situs, survey video jarak jauh utawa foto ing situs sing cocog sing diwenehake dening pelanggan
    3. Gambar desain (kalebu rencana lantai, gambar efek, gambar konstruksi), lan nemtokake rencana desain
    4. Produksi khusus peralatan
    5. Alat transportasi lan mlebu lokasi konstruksi
    6. Konstruksi semen pipaInstalasi kamar peralatan
    7. Konstruksi umume rampung, lan komisioning lan pangiriman sistem kolam renang kabeh.

  •