Layanan solusi pambangunan kolam renang tanpa wates

Katrangan singkat:


Detail Produk

proses layanan kita

Tag Produk

Kolam renang tanpa wates yaiku mode desain kolam renang sing luwih populer lan anyar, biasane nggabungake lanskap kolam renang karo samodra, danau utawa lanskap lembah.

Entuk pangerten babagan solusi solusi kolam renang umum kanggo pelanggan, lan kumpulake informasi luwih lengkap babagan jinis kolam renang, ukuran kolam, lingkungan kolam renang, proses pambangunan kolam renang
Efek lanskap saka kolam renang tanpa wates misuwur banget.
Yen dibangun ing pinggir segara, mula angel kanggo masarakat misahake banyu kolam saka wadhah banyu ing saubengé.
Yen tampilan overhead saka situs konstruksi apik, mula kolam renang tanpa wates kudu dipilih.
Situs sing paling cocog kanggo nggawe kolam tanpa wates yaiku bangunan sing dhuwur, lereng utawa wilayah gunung.
Kolam renang tanpa wates biasane dibangun ing lereng kanthi dhukungan struktural khusus. Sanalika, lanskap lan kebanjiran ing saubengé kudu dianggep, saéngga regane cukup larang.

Solusi bisa kalebu layanan ing ngisor iki

Desain CAD Pool

Pembangunan kolam

Konfigurasi sistem filing lan filtrasi PVC

Sistem got got

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Coba cara gampang kanggo miwiti proyek kolam renang wiwit saiki!

    1. Entuk ngerti persyaratan solusi kolam renang umum kanggo pelanggan, lan kumpulake informasi luwih lengkap babagan jinis kolam renang, ukuran kolam, lingkungan kolam renang, kemajuan konstruksi kolam renang
    2. Survei ing situs, survey video jarak jauh utawa foto ing situs sing cocog sing diwenehake dening pelanggan
    3. Gambar desain (kalebu rencana lantai, gambar efek, gambar konstruksi), lan nemtokake rencana desain
    4. Produksi khusus peralatan
    5. Alat transportasi lan mlebu lokasi konstruksi
    6. Konstruksi semen pipaInstalasi kamar peralatan
    7. Konstruksi umume rampung, lan komisioning lan pangiriman sistem kolam renang kabeh.

  •