Proyek kolam renang villa ing njero ruangan cilik

Katrangan singkat:


Detail Produk

proses layanan kita

Tag Produk

Kolam renang Villa asring ditemoni ing halaman cilik utawa ruang bawah tanah vila, sing minangka area desain sing paling penting ing desain dekorasi villa. Desain kolam renang villa luwih terintegrasi karo halaman.

construction and installlation (1)
Sing paling penting ing desain kolam villa yaiku sistem filtrasi kolam. Iki bakal langsung mengaruhi kualitas banyu lan kesehatan kolam renang. Utamane disaring liwat tas filter.

construction and installlation (1)
Desain kolam renang villa utamane adhedhasar keamanan. Pilihan peralatan kolam renang, peletakan eskalator lan kothak cilik bakal mengaruhi kesehatan kegiyatan manungsa.

construction and installlation (1)
Desain kolam renang villa penting banget. Desain sing ora wajar bakal nyebabake kolam villa dadi swarga kanggo nyamuk lan bakteri jenis.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Coba cara gampang kanggo miwiti proyek kolam renang wiwit saiki!

    1. Entuk ngerti persyaratan solusi kolam renang umum kanggo pelanggan, lan kumpulake informasi luwih lengkap babagan jinis kolam renang, ukuran kolam, lingkungan kolam renang, kemajuan konstruksi kolam renang
    2. Survei ing situs, survey video jarak jauh utawa foto ing situs sing cocog sing diwenehake dening pelanggan
    3. Gambar desain (kalebu rencana lantai, gambar efek, gambar konstruksi), lan nemtokake rencana desain
    4. Produksi khusus peralatan
    5. Alat transportasi lan mlebu lokasi konstruksi
    6. Konstruksi semen pipaInstalasi kamar peralatan
    7. Konstruksi umume rampung, lan komisioning lan pangiriman sistem kolam renang kabeh.

  •