Proyek

  • Vanishing edge rooftop pool service

    Layanan kolam renang ing atap sing ilang

    Nalika alangan ruang utawa prasyarat desain mbutuhake kolam renang luwih dhuwur tinimbang lemah utawa ing payon, GREATPOOL isih bisa menehi solusi lengkap. Kolam renang sing sirna, uga diarani kolam pinggiran negatif, kayane kanthi nirkabel. Kolam renang kayane mung ana telu, sing cocog kanggo pemandangan cedhak segara, tebing utawa atap hotel. Kasunyatane, banyu kasebut didaur ulang lan bali menyang blumbang kaya diwutahake saka pinggir. Proje ...
  • Unique luxirious rooftop awimming pool project

    Proyek kolam renang sing apik ing atap mewah

    Pindhah kolam renang menyang atap nggawe raos keterbukaan tanpa njupuk papan sing terkenal ing lemah. Iki uga solusi sing cocog kanggo lingkungan sing kurang kondisine lemah utawa kandungan banyu sing akeh. Pengin nggunakake kolam renang utawa spa ing lantai dhuwur? Kolam renang kita bisa dirancang supaya cocog karo papan sing kasedhiya. Pengin nambah kolam renang santai multi-fungsi kanggo tamu sing nginep ing hotel utawa plancongan? Kita bisa ngrancang kolam renang sing dhuwur kanggo nggawe ...
  • BoShe hotel indoor heating swimming pool

    Kolam renang njero ruangan panas hotel BoShe

    BoShe dununge ing proyek Ocean Pacific Taikoo Li ing Chengdu, lan minangka minuman keras merek House Collective nomer telu ing sangisore Hotel Taikoo. Greatpool melu mbenake kolam renang. Kita ngrampungake desain lan konstruksi solusi renovasi kolam renang. Renovasi kolam iki kalebu sistem perawatan banyu kolam renang ing ngisor iki, kayata peralatan filtrasi, peralatan sirkulasi, peralatan desinfeksi, peralatan pemanas. Sistem dekorasi kolam, kayata garis ...
  • HANZHENG Plaza comercial public swimming pool whole set equipment accessories solution

    HANZHENG Plaza, kolam renang umum, solusi lengkap aksesoris peralatan

    Tim manajemen proyek bakal melu sampeyan, wiwit saka konsultasi nganti instalasi lan pangopènan. Ing 2017 POOL HEBAT nggarap proyek kolam renang suhu tetep ing njero ruangan 50m * 12.5m * 1.7m, kolam renang bocah 4m * 5m * 0.8m, kolam suhu dhuwur 6m * 5m * 1.0 m. Kita ngrampungake desain lan konstruksi sistem perawatan banyu kabeh , sistem pemanas, sistem banyu panas shower, sistem desinfeksi, sistem dekorasi. Jinis kolam renang sing luwih disesuaikan Vila pribadi ...
  • Outdoor villa swimming pool project service

    Layanan proyek kolam renang villa ruangan

    Kolam renang Villa asring ditemoni ing halaman cilik utawa ruang bawah tanah vila, sing minangka area desain sing paling penting ing desain dekorasi villa. Desain kolam renang villa luwih terintegrasi karo halaman. Desain kolam renang villa kudu dikombinasikake karo lingkungan, ukuran ukuran sampeyan, persyaratan kualitas banyu, lan jinis kolam renang sing dibutuhake kanggo nggawe rencana tartamtu. Sing paling penting ing desain kolam villa yaiku sistem filtrasi kolam. Iki bakal langsung ...
  • Outdoor training swimming pool service

    Layanan kolam renang njobo latihan

    GREATPOOL nyedhiyakake macem-macem layanan konsultasi kolam renang latihan outdoor lan menehi pitulung lengkap kanggo desain kolam renang, konstruksi kolam renang, renovasi lan operasi kolam renang. Desain daur ulang sudut amba 360 derajat tanpa ujung bledug Skining, ngawasi kualitas banyu, solusi kolam renang tanpa masalah kuatir kanggo nyaring, disinfeksi, dadi panas lan desain dehumidifikasi Skema konfigurasi peralatan kolam independen kanggo saben kolam Wate sing cocog ...
  • Design and build quality-focused villa swimming pool solutions

    Rancang lan bangun solusi kolam renang villa sing fokus

    Temokake perusahaan sing cocog kanggo ngrancang lan nggawe solusi kolam renang villa sing fokus. Kolam renang villa umume minangka papan hiburan pribadi lan papan dolanan banyu sing dununge ana ing plataran villa. Jinis kolam renang villa bisa dipérang dadi kolam renang njero ruangan lan kolam renang ruangan. Kolam renang ruangan bisa digunakake kanggo renang nalika musim panas, lan bisa digunakake minangka kolam renang hias ing mangsa adhem. Struktur kolam renang villa Struktur ...
  • indoor heated therapy pool project service

    layanan proyek kolam renang digawe panas ing jero ruangan

    Produsen kolam renang kanthi kualitas apik, panyedhiya layanan rekayasa kolam renang profesional

    GREATPOOL nyedhiyakake desain kolam renang, produksi awak kolam, pilihan peralatan, konstruksi lan instalasi lan layanan pendukung rekayasa liyane kanggo macem-macem perusahaan teknik, perusahaan dekorasi, lan pamilik pribadi.

    Desain umume

    Kolam renang sing apik banget yaiku desain sing apik banget

    Piranti khusus

    Dirancang miturut kahanan lan tujuan situs, supaya tampan, gampang digunakake, lan praktis

    Kerajinan utama

    Teknologi canggih lan aksesoris khusus GREATPOOL nggawe kolam renang sing luwih apik

  • Small outdoor inground villa swimming pool project

    Proyek kolam renang villa ing njero ruangan cilik

    Kolam renang Villa asring ditemoni ing halaman cilik utawa ruang bawah tanah vila, sing minangka area desain sing paling penting ing desain dekorasi villa. Desain kolam renang villa luwih terintegrasi karo halaman. Sing paling penting ing desain kolam villa yaiku sistem filtrasi kolam. Iki bakal langsung mengaruhi kualitas banyu lan kesehatan kolam renang. Utamane disaring liwat tas filter. Desain kolam renang villa utamane adhedhasar keamanan. Pilihan kolam renang ...
  • Villa swimming pool whole circulating water treatment equipment system solution

    Kolam renang Villa solusi sistem peralatan perawatan banyu sirkulasi lengkap

    Kolam renang, kolam renang, kolam renang, kolam renang sistem pemanas kolam, teknik dekorasi kolam renang. NO.2 Desain profesional, konstruksi, renovasi, lan perawatan kolam renang komersial gedhe, kolam klub bisnis, p ...
  • Complete specialty swimming pool systems service

    Layanan sistem kolam renang khusus khusus

    Sistem blumbang lengkap kasedhiya kanggo lingkungan akuatik sing paling tantangan, kalebu kolam gelombang, papan dolanan banyu, fasilitas kesehatan, pusaran air lan kolam terapi. Priksa sawetara langkah gampang lan tim Great Pool ngatur rencana pambangunan kolam renang sing cocog kanggo sampeyan, Nampa panjaluk lan konsultasi, Entuk pangerten babagan syarat solusi kolam renang umum, lan kumpulake informasi luwih lengkap babagan jinis kolam, ukuran kolam, lingkungan kolam, progres konstruksi kolam ...
  • Infinity pool endless pool construction solution service

    Layanan solusi pambangunan kolam renang tanpa wates

    Kolam renang tanpa wates yaiku mode desain kolam renang sing luwih populer lan anyar, biasane nggabungake lanskap kolam renang karo samodra, danau utawa lanskap lembah. Entuk ngerti persyaratan solusi kolam renang umum kanggo pelanggan, lan kumpulake informasi luwih lengkap babagan jinis kolam renang, ukuran kolam, lingkungan kolam renang, proses pambangunan kolam renang Efek lanskap saka kolam tanpa wates misuwur banget. Yen dibangun ing segara, mula angel wong misahake ...