Layanan sistem kolam renang khusus khusus

Katrangan singkat:


Detail Produk

proses layanan kita

Tag Produk

Sistem blumbang lengkap kasedhiya kanggo lingkungan akuatik sing paling tantangan, kalebu kolam gelombang, papan dolanan banyu, fasilitas kesehatan, pusaran air lan kolam terapi.

Coba sawetara langkah sing gampang lan tim Great Pool ngatur rencana pambangunan kolam renang sing cocog kanggo sampeyan

Nampa panjaluk lan konsultasi Sampeyan

Entuk pangerten babagan solusi solusi kolam renang umum kanggo pelanggan, lan kumpulake informasi luwih lengkap babagan jinis kolam renang, ukuran kolam, lingkungan kolam renang, proses pambangunan kolam renang

Perencanaan awal, Prakiraan biaya, Konfirmasi kontrak desain

Desain kolam renang, konfigurasi peralatan, Parameter, formulasi rencana pangembangan proyek rinci

Konfirmasi kontrak solusi sakabèhé

Produksi khusus peralatan

Konstruksi semen pipa

Alat transportasi lan mlebu situs konstruksi

Instalasi lan komisioning kamar mesin peralatan

Konstruksi sakabehe rampung, lan kabeh sistem kolam renang debug lan dikirim

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Coba cara gampang kanggo miwiti proyek kolam renang wiwit saiki!

    1. Entuk ngerti persyaratan solusi kolam renang umum kanggo pelanggan, lan kumpulake informasi luwih lengkap babagan jinis kolam renang, ukuran kolam, lingkungan kolam renang, kemajuan konstruksi kolam renang
    2. Survei ing situs, survey video jarak jauh utawa foto ing situs sing cocog sing diwenehake dening pelanggan
    3. Gambar desain (kalebu rencana lantai, gambar efek, gambar konstruksi), lan nemtokake rencana desain
    4. Produksi khusus peralatan
    5. Alat transportasi lan mlebu lokasi konstruksi
    6. Konstruksi semen pipaInstalasi kamar peralatan
    7. Konstruksi umume rampung, lan komisioning lan pangiriman sistem kolam renang kabeh.

  •