Kolam renang Villa solusi sistem peralatan perawatan banyu sirkulasi lengkap

Katrangan singkat:


Detail Produk

proses layanan kita

Tag Produk

Kolam renang Villa solusi sistem peralatan perawatan banyu sirkulasi lengkap

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

NO.1 Solusi mandeg kanggo peralatan kolam renang sing gegandhengan kayata sistem sirkulasi banyu kolam renang, sistem filtrasi kolam renang, sistem pencahayaan kolam renang, sistem desinfeksi kolam renang, sistem reresik kolam renang, sistem pemanas kolam renang, teknik dekorasi kolam renang.

construction and installlation (1)
NO.2 Desain profesional, konstruksi, renovasi, lan perawatan kolam renang komersial gedhe, kolam klub bisnis, kolam klub pribadi, kolam hotel bintang ,, kolam renang resor, kolam sekolah, kolam rumah sakit, kolam renang lan taman. kolam renang villa lan kolam renang liyane, utawa fasilitas banyu.
construction and installlation (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Coba cara gampang kanggo miwiti proyek kolam renang wiwit saiki!

    1. Entuk ngerti persyaratan solusi kolam renang umum kanggo pelanggan, lan kumpulake informasi luwih lengkap babagan jinis kolam renang, ukuran kolam, lingkungan kolam renang, kemajuan konstruksi kolam renang
    2. Survei ing situs, survey video jarak jauh utawa foto ing situs sing cocog sing diwenehake dening pelanggan
    3. Gambar desain (kalebu rencana lantai, gambar efek, gambar konstruksi), lan nemtokake rencana desain
    4. Produksi khusus peralatan
    5. Alat transportasi lan mlebu lokasi konstruksi
    6. Konstruksi semen pipaInstalasi kamar peralatan
    7. Konstruksi umume rampung, lan komisioning lan pangiriman sistem kolam renang kabeh.

  •