Kolam renang khusus

Katrangan singkat:


Detail Produk

proses layanan kita

Tag Produk

Sistem kolam renang lengkap bisa digunakake ing lingkungan akuatik sing paling tantangan, kalebu kolam gelombang, taman bermain banyu, fasilitas kesehatan, pusaran air lan kolam perawatan.

Kolam renang kanthi bentuk bebas kebak kapribadian lan ciri khas.
Apa lapangan ing ndhuwur, kolam renang sing ana ing ndhuwur utawa munggah pangkat, kita bisa menehi solusi kolam sing cocog

Solusi kita bisa kalebu layanan ing ngisor iki

Desain CAD Pool

Pembangunan kolam

Konfigurasi sistem filing lan filtrasi PVC

Sistem got got

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

construction and installlation (1)

Miturut kabutuhan sampeyan, umume kita bakal ngenalake solusi kanthi macem-macem opsi kolam renang. Sampeyan bisa entuk pangerten umum lan njaluk rincian tartamtu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Coba cara gampang kanggo miwiti proyek kolam renang wiwit saiki!

    1. Entuk ngerti persyaratan solusi kolam renang umum kanggo pelanggan, lan kumpulake informasi luwih lengkap babagan jinis kolam renang, ukuran kolam, lingkungan kolam renang, kemajuan konstruksi kolam renang
    2. Survei ing situs, survey video jarak jauh utawa foto ing situs sing cocog sing diwenehake dening pelanggan
    3. Gambar desain (kalebu rencana lantai, gambar efek, gambar konstruksi), lan nemtokake rencana desain
    4. Produksi khusus peralatan
    5. Alat transportasi lan mlebu lokasi konstruksi
    6. Konstruksi semen pipaInstalasi kamar peralatan
    7. Konstruksi umume rampung, lan komisioning lan pangiriman sistem kolam renang kabeh.

  •