Konfigurasi peralatan taman banyu khusus

Katrangan singkat:

Taman banyu nuduhake kolam kegiatan kanthi fasilitas hiburan, kayata slide, air terjun lan area percikan, yaiku sawetara fasilitas banyu sing paling angel dibangun.


  • desain kolam renang: ditampa
  • produksi khusus peralatan kolam renang: ditampa
  • konstruksi kolam renang: ditampa
  • Detail Produk

    proses layanan kita

    Tag Produk

    Solusi desain lan peralatan taman banyu

    GREATPOOL nggawe solusi unik kanggo macem-macem kolam renang lan fitur banyu taman banyu, klub renang lan kolam renang umum, supaya kabeh kolam lan fitur banyu tundhuk karo kabeh peraturan lokal

    Solusi kita bisa kalebu layanan ing ngisor iki

    Desain CAD Pool

    Pembangunan kolam

    Konfigurasi sistem filing lan filtrasi PVC

    Customazition peralatan kompetisi

    outdoor (1)

    outdoor (1)

    outdoor (1)

    outdoor (1)

    Miturut kahanan kolam, anggaran, biaya manajemen, lan kebutuhan khusus pangguna, umume kita bakal ngenalake solusi kanthi macem-macem opsi kolam renang. Hubungi kita kanggo rincian tartamtu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Coba cara gampang kanggo miwiti proyek kolam renang wiwit saiki!

    1. Entuk ngerti persyaratan solusi kolam renang umum kanggo pelanggan, lan kumpulake informasi luwih lengkap babagan jinis kolam renang, ukuran kolam, lingkungan kolam renang, kemajuan konstruksi kolam renang
    2. Survei ing situs, survey video jarak jauh utawa foto ing situs sing cocog sing diwenehake dening pelanggan
    3. Gambar desain (kalebu rencana lantai, gambar efek, gambar konstruksi), lan nemtokake rencana desain
    4. Produksi khusus peralatan
    5. Alat transportasi lan mlebu lokasi konstruksi
    6. Konstruksi semen pipaInstalasi kamar peralatan
    7. Konstruksi umume rampung, lan komisioning lan pangiriman sistem kolam renang kabeh.

  •